Design Support

Ett hållbart och användarcentrerat mindset är användbart i alla typer av utveckling, oavsett om man utvecklar affärer, marknader, produkter eller processer.


Med vår långa strategiska och operativa erfarenhet kan vi stötta både företag och innovationsstödjande organisationer med support, expertis och projektledning.


Design coaching

Coaching & Support


Det är komplext och utmanande att jobba med innovation och nyskapande design och produktutveckling.


Vi stödjer er som organisation, eller dig som chef, projektledare eller specialist, med goda råd, inspiration, kreativitet eller annat ni behöver.


Vi kan bidra med coaching individuellt eller i grupp, företagsutvecklingsprojekt, mentorskap och nätverk.

Inspiration och kreativitet

Föreläsningar & workshops


Kunskap och nya perspektiv kan öka er förmåga att utveckla fantastiska produkter.


Vi delar gärna med oss av vår kompetens, och arrangerar både allmänna och företagsspecifika föreläsningar och workshops.


Dessa passar för företag, högskolor och innovationsstödjande organisationer och vi anpassar omfattning och innehåll till era behov.

Kommunikation och presentation

Spaning & inspiration


Vi hjälper er att hålla koll på vad som händer!


Att bevaka teknikutveckling och konkurrenter, analysera trender och spana efter inspiration, är viktigt för strategisk, proaktiv och innovativ design och produktutveckling.


Vi kan hjälpa er med kontinuerlig omvärldsbevakning, med punktinsatser i ett projekt eller att boosta kreativiteten vid projektstart.

Låter det intressant?


Ring eller maila!

Vi vill gärna höra hur vi kan hjälpa er!

Kaffe och anteckningsblock